Ralph Lauren EDT 125ml (RM 240)

Admin baru upload satu lagi brand perfume yang agak mahal juga ni. Dia dari Ralph Lauren dan isi dia 125ml banyak sikit dari Gucci -Envy Me. Murah2 saja bah sebab dia tester tapi susah mo dapat harga macam ini. Jika kamu berminat buli pm admin saja kio 🙋

  • Type: EDT
  • 125ml
  • RM 240 (n/p RM 428)
  • Pembelian 3pcs keatas akan dapat harga (RM 195) sekotak
  • Ready Stock
  • FREE SHIPPING
  • NO C.O.D
  • Post Isnin & Jumaat
Instagram: @kadai_tokou_online
Instagram: @kadai_tokou_online

GUCCI – ENVY ME (100ml) EDT (RM 220)

Hai kawan2 KT 🙌 pagi ini awal admin bangun untuk mo update minyak wangi Gucci 100ml yang saya tinguk pun memang murahlah 😲. Murah sebab dia tester kan tapi walaupun tester dia ni ORIGINAL bah, bukan ciplak 🖒🔥. Apa2 pun cuba tengok2lah kio manatau ngam dihati 🙋🙌

  • Type: EDT
  • 100ml
  • RM 220 (n/p RM 428)
  • Pembelian 3pcs keatas akan dapat harga (RM 195) sekotak
  • Ready Stock
  • FREE SHIPPING
  • NO C.O.D
  • Post Isnin & Jumaat