Adidas Human Race (RM 120)

Design kasut ni ada sedikit kelainan tapi mungkin kamu mo juga kadang2 ada kelainan kan? Bolehlah try model ni 😎

  • Size 36-45 Euro
  • Type: Copy Grade 3A
  • RM 120 (n/p RM220)
  • FREE SHIPPING
  • Beli 3pcs keatas akan dapat harga rm100 + FREE GIFT!
  • Post Isnin & Jumaat
  • Whatsapp/Telegram: 0135516825

    Advertisements

    Adidas Yeezy Boost (Black Pirate) (RM 95)

    Siapa yang minat sama model Yeezy nah ini la yang kamu patut tengok. Black pirate edition yang menawan hati 😎

    • Size 36-45 Euro
    • Type: Copy Grade 3A
    • RM 95 (n/p RM199)
    • FREE SHIPPING
    • Beli 3pcs keatas akan dapat harga rm90 + FREE GIFT!
    • Post Isnin & Jumaat
    • Whatsapp/Telegram: 0135516825
    Instagram: @kadai_tokou_online
    Instagram: @kadai_tokou_online
    Instagram: @kadai_tokou_online

    ADIDAS EQT Advance Maroon & Black (RM 130)

    Macam mana pun tatap juga ada warna maroon untuk Adidas Equipment ADV. Harga kasut ni ada rendah sikit dari yang lain sebab grade AAA

    • Size 41-45 Euro
    • Type: Copy Grade 3A
    • RM 130 (n/p RM200)
    • FREE SHIPPING
    • Beli 3pcs keatas akan dapat harga rm110 + FREE GIFT!
    • Post Isnin & Jumaat
    • Whatsapp/Telegram: 0135516825

    ADIDAS Galaxy 3 Women (RM199) (Original)

    Item ni adalah item ORIGINAL dan tinggal 2pcs lagi tinggal. Popular diantara wanita2 dan remajah2 masa kini 😂🙌

    • Size: 4 UK (2pcs left)
    • Type: Original
    • RM 200 (n/p RM269)
    • C.O.D Only (Area Kota Kinabalu)
    • Whatsapp/Telegram: 0135516825

    Adidas NMD R2 (RM 180)

    Adidas NMD ni satu model yang selalu admin tinguk orang suka pakai. Tapi kami ni saya upload pic model R2 yang baru. Ada warna hitam dan putih.

    • Size 40-44
    • Type: Copy Original 1:1
    • RM 180 (n/p RM250)
    • FREE SHIPPING
    • Beli 3pcs keatas akan dapat harga rm165 + FREE GIFT!
    • Post Isnin & Jumaat
    • Whatsapp/Telegram: 0135516825

    GUCCI – ENVY ME (100ml) EDT (RM 220)

    Hai kawan2 KT 🙌 pagi ini awal admin bangun untuk mo update minyak wangi Gucci 100ml yang saya tinguk pun memang murahlah 😲. Murah sebab dia tester kan tapi walaupun tester dia ni ORIGINAL bah, bukan ciplak 🖒🔥. Apa2 pun cuba tengok2lah kio manatau ngam dihati 🙋🙌

    • Type: EDT
    • 100ml
    • RM 220 (n/p RM 428)
    • Pembelian 3pcs keatas akan dapat harga (RM 195) sekotak
    • Ready Stock
    • FREE SHIPPING
    • NO C.O.D
    • Post Isnin & Jumaat